+31 6 24176858 info@epizen.nl

Epi Zen's Werkwijze

Stappenplan

Een Intake inplannen

  1. Inventarisatie van de klachten;
  2. Vragenlijst invullen;
  3. Onderzoeken zonodig verrichten;
i

Plan van aanpak

Na ongeveer 2 weken stellen we samen een plan van aanpak. Die aanpak zal gebaseerd worden op de juiste mindset, voeding, leefstijl en suppletie.

Doel bereiken

De resultaten zijn meestal na drie maanden zichtbaar. Daarom is geduld en de juiste mindset heel belangrijk. Tijdens onze verschillende gesprekken zal dit aspect regelmatig aan bod komen. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om veranderingen te brengen in een leefstijl.

Mijn aanpak

Tijdens de eerste afspraak/intake, inventariseer ik de klachten en stel ik vragen vanuit verschillende invalshoeken. Op deze manier verzamel ik zoveel mogelijk informatie over je leefstijl, cultuur, overtuiging, gewoontes, fysieke en/of emotionele trauma’s. Alles heeft invloed op je genen en daardoor heeft je gezondheid te maken met epigenetica.

Ik kijk naar de verbanden tussen de organen, emoties, zenuwstelsel, immuunsysteem, hormoonsysteem en omgevingsfactoren. Uiteindelijk aan de hand van dit intake-formulier breng ik in kaart wat je klachten zijn en stel ik een plan van aanpak die we samen tijdens ons tweede afspraak bespreken. Samen kijken we naar de aanpak die bij jou past.

Er zal onderzocht worden of er tekorten in macro- en micronutriënten zijn en of er signalen zijn dat bepaalde organen of systemen niet goed werken. Waar nodig is, zal ik aanvullend onderzoek adviseren. De adviezen zijn gebaseerd op voeding, beweging, slaapverbetering, voedingssupplementen, stressmanagement, ontspanning en emotionele gezondheid.