Gepersonaliseerde Aanpak voor Gezondheid en Welzijn

Epi Zen

Jouw Weg naar Optimaal Welzijn

Mijn Professionele Aanpak

Bij EpiZen is mijn aanpak gericht op het begrijpen van jou als individu en het bieden van gepersonaliseerde oplossingen voor jouw welzijn. Dit stappenplan is ontworpen om je door de reis naar een gezonder leven te leiden. Hier zijn de cruciale stappen die we samen nemen om jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

1. Inventarisatie van de klachten

In deze fase breng ik jouw specifieke gezondheidsproblemen en zorgen in kaart. Ik luister graag naar jouw verhaal en begrijp de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd.

i

2. Vragenlijst invullen;

Om een volledig beeld te krijgen van je gezondheidstoestand en levensstijl, vraag ik om een gedetailleerde vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst helpt ons om specifieke informatie te verzamelen die ons zal leiden bij het opstellen van jouw persoonlijke plan van aanpak.

U

3. Onderzoeken zonodig verrichten

Indien nodig voeren we aanvullende onderzoeken uit om dieper inzicht te krijgen in je gezondheid. Deze onderzoeken kunnen variëren van bloedonderzoek tot specifieke testen, afhankelijk van je klachten. Ons doel is om de meest nauwkeurige informatie te verzamelen om jouw welzijnsreis effectief te begeleiden.

Plan van aanpak

Na ongeveer 2 weken stellen we samen een plan van aanpak op.
Deze aanpak zal gebaseerd worden op de juiste mindset, voeding, leefstijl en suppletie.

Doel bereiken

De resultaten zijn meestal na drie maanden zichtbaar. Daarom is geduld en de juiste mindset heel belangrijk. Tijdens onze verschillende gesprekken zal dit aspect regelmatig aan bod komen. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om veranderingen te brengen in een leefstijl.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, hoe kan ik helpen?